Редактор: e-mail: кадър bTVЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да се кандидатира за

...
Редактор: e-mail: кадър bTVЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да се кандидатира за
Коментари Харесай

Александър Маринов: Бойко Борисов няма да се кандидатира за президент срещу Румен Радев

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да се кандидатира за президент против Румен Радев, това предвижда в студиото на bTV проф. Александър Маринов, ръководител на Стратегическия съвет към президента. Той съобщи също, че по негово персонално мнение Радев ще се кандидатира за втори мандат.

Проф. Маринов разяснява, че президентът ще одобри поддръжка от всеки за нов мандат, в случай че тя е на кардинална основа. „ След като Движение за права и свободи желаят оставката на Румен Радев, той надали ще отиде да ги кандърдисва “, добави той. Председателят на Стратегическия съвет сподели също, че за миналите 4 години е имало случаи, в които представители на ръководещите, в това число и на ГЕРБ са обещавали на президента съдействие по избрани кардинални въпроси, а по-късно са излизали пред медиите и са говорили тъкмо противоположното.

Има подозрения за честността на изборите поради това, което се е случвало досега, а представителността на вота не е въпрос на аритметика, а на доверие, разяснява Маринов. „ Има странни неща, които се случват по време на избори “, разяснява той и даде три образеца какво има поради. Това са огромният брой недействителни бюлетини, за които има съображение да се счита, че са умишлено направени такива, а също многочислените ремонти в протоколите и нарушаванията при превозването на изборните бумаги.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР